Feestzaal

Onze feestzaal is de unieke locatie voor jouw party! Een verjaardagsfuif met vrienden, een verrassingsfeest voor je partner?  Wij zorgen voor een vlotte organisatie, toogpersoneel, bewegende lichten, een sfeer-mistmachine, luidsprekers & DJ-set.  U hoeft enkele zorgeloos te genieten, samen met uw gasten.

UNIEKE FEESTLOCATIE

Een authentieke omgeving, eigen aan het pand, maakt onze feestlocatie uniek.
Een gezellige warmte, prachtig sfeerlicht, en een unieke geluidsinstallatie zorgen voor de juiste party vibe!

VOLLEDIG OP MAAT

In een persoonlijk gesprek overlopen we samen de mogelijkheden om jouw feest onvergetelijk te maken. 

Bekijk onze veelgestelde vragen

FUIVEN

Is jouw idee van een trouwfeest eerder een onvergetelijke fuif met vrienden & familie? Dan is dit de ideale feestlocatie. Ook hier kan op maat worden gewerkt, met onder meer een dessertenbuffet of trendy fingerfood tegen middernacht! 

FEESTJES TOT 100 PERSONEN

Dankzij z’n authentieke look is feestzaal De Comeet al meer dan gezellig vanaf 20 personen. De maximale capaciteit reikt tot 100 personen. 

CATERING & ETEN

Zowel tijdens fuiven als voor een receptie kunnen we een gepast hapje & drankje voorzien. We gaan van chips & nootjes tot een formule van frituurhapjes, of zelfs verfijnde tapas doorheen de avond. We bespreken dit graag met jou tijdens een persoonlijk gesprek. Meer info vindt u ook in de veel gestelde vragen. 

Veelgestelde vragen over onze feestzaal

Wat is de huurprijs?

De huurprijs van de zaal is €750 voor de hele avond. (van 20u30 tot 02u00). Hierbij zijn toogpersoneel, bewegend licht, geluidinstallatie, DJ-set, sfeer-mistmachine, sanitair en opkuis inbegrepen.

Wat is de prijs van de dranken?

Neem aub contact met ons op voor de exacte prijzen.